BĂLȚENII SUNT INVITAȚI LA AUDIERI PUBLICE PRIVIND BUGETUL ORAȘULUI

147

Bălțenii sunt invitați la o audiere publică privind bugetul orașului. Acesta este cel mai important document, conform căruia municipalitatea va trăi în anul 2020. Oricine poate lua parte la această audiere și poate face propuneri cu privire la formarea bugetului orașului.

Audierile vor avea loc pe data de 14 decembrie, la ora 11:00, în incinta Palatul Culturii municipal. Viceprimarul Ghenadie Șhmulschi a menționat, că comisia de specialitate va studia propunerile localnicilor.

Anual, la Bălți se desfășoară audieri publice cu privire la proiectul de buget al orașului, pentru ca locuitorii municipiului să poată face propuneri privind formarea lui pentru anul viitor. Rezultatele audierilor au caracter consultativ. Cu toate acestea, sugestiile rezonabile își găsesc sprijin din partea administrației locale și se fac ajustări adecvate în proiectul de buget.

Cei care doresc să participe la audiere, trebuie să se înregistreze înainte de eveniment. Dacă nu toți participanții se vor încadra în timpul programat să vorbească, atunci propunerile în formă scrisă pot fi expediate la primărie.

Cmentariile sunt închise