BOXERII DE LA BĂLȚI AU OBȚINUT 7 MEDALII DE AUR, 8 DE ARGINT ȘI 13 DE BRONZ

157

În perioada 4 – 7 decembrie, la Bălți a avut loc un turneu internațional de box, în memoria maeștrilor sportului din Republica Moldova Boris Petuhov și Grigore “Țisaria. La competiție au participat peste 100 dintre cei mai buni sportivi din Kazahstan, Cipru, România, Polonia, Uzbekistan, Belarus, Ucraina și Moldova.

Școala de box Bălți a fost reprezentată de 35 de elevi din diferite categorii de greutate. Potrivit lui Boris Duel, maestrul sportului în box, acest tip de competiție este un schimb de experiență între cluburi, dezvoltarea relațiilor de prietenie între orașe și popularizarea boxului.

Maestrul sportului, Serghei Guranda, consideră că competițiile de acest nivel sunt un eveniment suficient de important pentru oraș și că viitorii campioni ies la iveală aici. Turneul este, de asemenea, organizat pentru a spori sportivitatea boxerilor și pentru a arăta capacitățile sportivilor din Bălți – sunt rivali demni.

Conform rezultatelor turneului, boxerii din Bălți au obținut șapte medalii de aur, opt de argint și treisprezece medalii de bronz.

Printre câștigători se află și fiul lui Serghei Guranda. Alexandru a câștigat o medalie de aur la categoria de greutate de până la 63 kg.

Antrenori și maeștri sportivi de onoare ai RM Vacheslav Simac, Iuri Iachimov, Alexandru Curoșu, Igor Pupdcov, Ivan Buruianov, Igor Cernencov și Oleg Scorohod  care antrenează sportivii din Bălți. Turneul a fost organizat de Academia de Box cu sprijinul primăriei mun. Bălți.

Бельцкие боксеры завоевали 7 золотых, 8 серебряных и 13 бронзовых медалей

Бельцкие боксеры завоевали 7 золотых, 8 серебряных и 13 бронзовых медалей

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 9. Dezember 2019

Cmentariile sunt închise