Cadavrul unui bebeluș a fost găsit în preajma canalului de canotaj din Bălți

593

În municipiul Bălți a fost găsit un bebeluș mort. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Olga Bejenaru, cadavrul unui nou-născut a fost găsit în preajma canalului de canotaj. Datele preliminare arată că copilul s-ar fi născut mort.

În seara zilei de 22 martie curent a fost găsit corpul neânsuflețit al unui bebeluș. Acesta a fost găsit în preajma canalului de canotaj din municipiul Bălți. Au fost dispuse mai multe expertize. Potrivit primelor informații copilul s-ar fi născut mort”.

Poliția a fost alertată de către reprezentanții Centrului Perinatologic din Bălți. Aceștia au anunțat că în cadrul instituției a fost internată o tânără, care prezintă complicații după o presupusă naștere.

Inspectoratul de Poliție Bălți a fost sesizat de Centrul Perinatologic a municipiului Bălți la 21 martie curent, aproximativ la ora 17:00. În cadrul instituției medicale a fost internată locuitoarea raionului Dondușeni în vârstă de 24 de ani”.

Potrivit unor surse avizate din cadrul Inspectoratului de Poliție, tânăra ar fi studentă la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți și a fost somată de către concubin să scape de copil sub orice formă.

REPORTER: NATAȘA TOCARCIUC
CONSTANTIN HAIRETDINOV

IMAGINE: PAVEL LUCHIAN

MONTARE: IURIE BOLD

Cmentariile sunt închise