Hramul orașului sărbătorit acasă

166

Din cauza pandemiei, străzile, care de obicei erau aglomerate, astăzi 22 mai au fost goale. Cel mai mult, restricțiile s-au observat în centrul orașului. În piața  ,,Vasile Alecsandri”, care întotdeauna a fost invadată de oameni, în timpul concertelor, astăzi doar câteva persoane au ieșit la plimbare. Nimeni nu s-a înghesuit, toată lumea a păstrat distanța socială.

Bălțenii planifică să sărbătorească ziua orașului în sânul familiei. Am reușit să surprindem și câțiva vizitatori ai orașului.

Pe parcursul zilei, am întâlnit foarte puțini oameni în oraș. ,,Niciodată nu am văzut Bălțiul, atât de pustiu de ziua orașului” sau scris mai mulți internauți pe rețelele de socializare.

Hramul orașului sărbătorit acasă

Hramul orașului sărbătorit acasăDin cauza pandemiei, străzile, care de obicei erau aglomerate, astăzi 22 mai au fost goale. Cel mai mult, restricțiile s-au observat în centrul orașului. În piața ,,Vasile Alecsandri” , care întotdeauna a fost invadată de oameni, în timpul concertelor, astăzi doar câteva persoane au ieșit la plimbare.

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 22. Mai 2020

Cmentariile sunt închise