INSCRIPȚIE CU SEMNE DE ÎNTREBARE

189

Pe postamentul unde va fi inaugurat bustul regretatul actor, Mihai Volontir este o inscripție din partea finanțatorului, care ca și cum a dorit să își păstreze anonimatul. Acolo este indicată Fundația lui Vlad Plohotniuc „Edelweiss”.

Potrivit lui Boris Marcoci, va rămâne aceasta ori va dispărea nu decid persoanele care au inițiat acest proiect edificării bustului lui Mihai Volontir, ci donatorii.

Boris Grițunic a explicat de ce anume această fundație a finanțat edificarea bustului.

„Eu cred că în condiția actuală, importantant a fost că noi ne-am adresat la multe partide, ne-am adresat și la primărie și pretutindeni. Noi cu Botis Marcoci, care a fost lângă mine în toată perioada asta. Noi am creat o grupă de inițiativă, care s-a adresat către consiliu. La ședința consiliului el prezentat fiind președintele ședinței și a semnat decizia privind autorizarea executării lucrărilor de edificarea bustului lui Volontir. Noi ne-am adresat și eram gata nu știu ce să facem.”

Bustul lui Mihai Volontir va fi inaugurat în ziua de 29 august pe Aleea Clasicilor din Bălți.

INSCRIPȚIE CU SEMNE DE ÎNTREBARE

Pe postamentul unde va fi inaugurat bustul regretatul actor, Mihai Volontir este o inscripție din partea finanțatorului, care ca și cum a dorit să își păstreze anonimatul. Acolo este indicată Fundația lui Vlad Plohotniuc „Edelweiss".Va rămâne aceasta ori va dispărea, decid persoanele care au inițiat acest proiect edificării bustului lui Mihai Volontir, ci donatorii.

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 23. August 2019

 

Cmentariile sunt închise