Întreprinderea Municipală GLC va relua reparațiile acoperișurilor

56

Locuitoare orașului Bălți Ana Talavira, care locuiește cu doi copii pe strada Ostrovski, roagă întreprinderea municipală GLC, să înceapă cât mai curând lucrările de reparație a acoperișului. Familia locuiește la ultimul etaj al clădirii cu cinci etaje. La fiecare ploaie în apartament este potop. Pentru a nu-i inunda pe vecini, femeia împrăștie peste tot cu căldări și lighene.

Proprietarea apartamentului sa adresat către GLC, însă i s-a răspuns, că cererea acestea pentru reparația acoperișului a fost recepționată și că trebuie să-și aștepte rândul. Potrivit femeii, de mult din bani proprii avea să repare acoperișul, însă din cauza pandemiei soțul acestea a rămas fără de muncă iar familia trece prin momente financiare dificile.

Potrivit inginerului șef al GLC, din cauza că o perioadă întreprinderea nu au activat, astfel de cereri de reparații a acoperișurilor sunt multe, lucrările fiind efectuate conform adresărilor, este formată o coadă. Excepții sunt pentru o categorie anume de orășeni, nevoiașii și familiile social vulnerabile. Oleg Drobnenchii a spus, că este la curent cu problema locuitoarei de pe strada Ostrovskii. Acesta a promis că în zilele apropiate va trimite la această adresă muncitorii.

Administrația GLC spune, că în perioada restricțiilor de carantină, din motive evidente, întreprinderea nu s-a ocupat cu reparația acoperișurilor. Acum acestea lucrări au fost reluate.

 

Cmentariile sunt închise