LA BĂLȚI A FOST ORGANIZAT UN CONCERT DE CARITATE PENTRU COPIII CU DIZABILITĂȚI

208

Recent în Teatrul Național din Bălți «Vasile Alexandri» a fost organizat un eveniment festiv pentru copiii cu dizabilități.

O mare de zâmbete și emoții pozitive – de dragul unor astfel de momente, potrivit organizatorilor concertului, merită să trăiești. Copilor leau dorit ca toate visele lor să devină realitate, ca bucuria să le împodobească mereu fețele, și doar oameni minunați și amabili să fiu întâlniți de ei pe calea vieții.

A face copiii fericiți înseamnă a fi fericit tu înșiși. Astfel de evenimente reunesc oamenii.

Este important ca copiii cu dezabilități să aibă prieteni adevărați, și atunci nu se vor simți slabi și lipsiți de valoare pentru lumea înconjurătoare.

Spectacolul pregătit de artiști le-a oferit copiilor o atmosferă magică de minune în ajunul sărbătorilor de iarnă. Este deosebit de important ca copiii să continue să creadă în minuni.

Obiectivul adulților este de a se asigura că locuitorii mici ai orașului cu nevoi speciale nu se vor simți izolați de societate sau uitați.

Astfel de sărbători sunt necesare nu numai pentru copiii cu dizabilități care dobândesc abilități de comunicare, ci și pentru părinții lor.

La Bălți a fost organizat un concert de caritate pentru copiii cu dizabilități

La Bălți a fost organizat un concert de caritate pentru copiii cu dizabilități

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 6. Dezember 2019

 

Cmentariile sunt închise