Mii de moldoveni s-au decis. Îl vor pe Renato Usatîi candidat la prezidențiale

Campania de susținere a candidaturii lui Renato Usatâi la funcția de șef al statului, a împânzit internetul cu mesaje video în adresa liderului Partidului Nostru. Aproape două săptămâni au mai rămas până ce edilul de Bălți v-a anunța dacă va participa la prezidențiale sau nu. Până acum sute de moldoveni, din țară dar și de peste hotare, au decis și îl îndeamnă ,,Renato Candidează”.

Tot mai mulți moldoveni îi cer liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi de a-și înainta candidatura la funcția de președinte al Republicii Moldova. În ultimele săptămâni rețelele de socializare sunt inundate de mesaje video cu îndemnul ,,Renato Candidează”, prin care cetățenii, de la nord la sud și de la est la vest, își arată dorința ca de al vedea pe Renato Usatîi președinte.

S-au alăturat campaniei și moldovenii de peste hoatarele țării.

Și nu în ultimul rând sunt bălțenii, care deja de două ori cu voturile majoritare, l-au ales ca primar. Iar de această dată îi cer să candideze la prezindețiale.

Amintim că în cadrul unei conferințe de presă de săptămâna trecută Renato Usatîi, a declara că anunțul despre înaintarea candidaturii sale la funcția de președinte al Republicii Moldova, îl va face la 27 august. Însă pentru a face acest pas, el are nevoie să cunoască dacă cetățenii țării îl susțin. Astfel potrivit edilului de Bălți, în câteva zile pe conturile sale de pe rețelele de socializare, sute de moldoveni din țară dar și de peste hotare, l-au îndemnat să candideze la scrutinul din toamnă pentru funcția de președinte.

Mii de moldoveni s-au decis. Îl vor pe Renato Usatîi candidat la prezidențiale

Mii de moldoveni s-au decis. Îl vor pe Renato Usatîi candidat la prezidențiale

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 11. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture