MIROS DE INSUPORDABIL SI UN SUBSOL, INUNDAT CU APA DIN CANALIZARE. COȘMARUL PRIN CARE TREC LOCATARII UNUI BLOC

226

Locatarii blocului de pe strada Mihail Leseciko 6A se plîng, că apa din canalizare le înneacă subsolul. Аceastă problemă există deja de 20 de ani. Această casă face parte din asociația locatarilor. Adică, acest bloc locativ se deservește din bugetul oamenilor.

Locatarii blocului spun, că președintele asociației nu a interprins nici o măsură de rezolvare a problemei, necatînd la faptul că ei platesc serviciile comunale.

Jurnalistul BTV, intrînd în subsol, a văzut că el este plin de apă și mirosea urît.

Corespondentul nu a avut ocazia de a vorbi personal cu președintele asociației de locatari, însă a reușit să facă legătură cu el prin apel telefonic. Alexandru Gustoi a anunțat, că sistemul de canalizare e nou, însă problema apare din cauza că unii locatari nu cunosc cum se folosește corect canalizarea, aruncînd deșeuri, care și provoacă potopul.

Gustoi a spus inca ca nu toti locatarii platesc serviciile — datoria totala a blocului, care este cel mai problematic din asociatia, constituie mai mult de 60 mii de lei. Gustoi inca a declarar, ca el ca presidinte a asociatiei se straduie sa reactioneze la toate problemele cu care se adreseaza oamenii.

Locatarii blocului de pe strada Mihail Leseciko 6A se plîng, că apa din canalizare le înneacă subsolul

Locatarii blocului de pe strada Mihail Leseciko, 6A se plîng, că apa din canalizare le înneacă subsolulAlexandru Gustoi a anunțat, că sistemul de canalizare e nou, însă problema apare din cauza că unii locatari nu cunosc cum se folosește corect canalizarea, aruncînd deșeuri, care și provoacă potopul

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 5. Dezember 2019

Cmentariile sunt închise