PENTRU REPARAȚIA CĂILOR DE ACCES ÎN CURȚILE BLOCURILOR DE LOCUIT DIN BĂLȚI SUNT NECESARI 118 MILIOANE DE LEI

242

Pentru reparația căilor de acces din curțile blocurilor de locuit din Bălți, a căror lungime este de circa 600 km este nevoie de peste 100 milioane de lei.

Despre aceasta a anunțat, primarul interimar al orașului, Ghenadie Șmulschii în cadrul emisiunii ,,Sinteza Săptămânii”. De asemenea acesta a menționat că pe lângă turnarea asfaltului este necesară construcția sistemelor de captare și evacuare a apelor de suprafață, cât și montarea bordurilor și pavajului.

Pentru început sunt necesare câteva proceduri obligatorii, printre care documentaţia tehnico-economică în vederea realizării lucrărilor de reparații. De asemenea este nevoie de un proiect pentru sistemul de canalizare și apeduct.   Realizarea acestora poate dura cel puțin șase luni. În urma planului bine stabilitt, lucrătorii își vor începe munca.

În acest an la Bălți au fost reparate capital: Strada Păcii, Bulevardul Victoriei, un segment al străzii Ștefan cel Mare și Sadovenu. De asemenea au fost efectuate lucrări de întreținere și reparații pe străzile din toate cartierele.

Pentru construcția drumurilor din curțile blocurilor din Bălți, a căror lungime este de circa 600 km este nevoie de peste 118 milioane de lei

Pentru construcția drumurilor din curțile blocurilor din Bălți, a căror lungime este de circa 600 km este nevoie de peste 118 milioane de lei

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 15. Oktober 2019

Cmentariile sunt închise