Piețele din Bălți s-au deschis: Nu toți au revenit la locurile de muncă

59

Piețele din Bălți și-au reluat activitatea, doar că angajații acesteia,cât și vânzătorii sunt obligați să respecte cu strictețe măsurile recomandate de comisia muncipală. Cu toate aceste nu toți vânzătorii s-au întors la tarabele din piață, aceștia se tem că ar putea fi sancționați. 

Mirecuri, 20 mai piețele din Bălți și-au reluat activitatea. Din cauza infecției de coronavirus atât comercianții, cât și cumpărătorii trebuie să respecte regimul special de activitate. Cerințele obligatorii sunt mănușile, măștile de protecție și distanța socială. De asemenea se măsoară temperatura la toate intrările.

Redeschiderea pieței ia bucurat mult pe comercianți, întrucât pentru unii dintre ei aceasta era unica sursă de venit. Și cumpărătorii sunt mulțumiți de această decizie. Potrivit lor aici produsele sunt mai proaspete și la un preț accesibil.  

Totuși nu toți lucrătorii din piață s-au întors la locul  de muncă. Comercianților de pe strada Pușkin le este frică de oamenii legii, care le-ar putea aplica amenzi.

Suprafața pieței va fi dezinfectată la fiecare 3 ore. Grupurile mobile vor monitoriza cum sunt respectate toate măsurile recomandate.

Бельцкие рынки открылись: на рабочие места вышли не все

Бельцкие рынки открылись: на рабочие места вышли не все

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 20. Mai 2020

Cmentariile sunt închise