PRIN MANIPULARE OFERĂ SERVICII DE COSMETOLOGIE

189

Femeile adesea sunt în goană după produse și proceduri care să le schimbe înfățișarea, de aceea apelează la serviciile unor saloane. Astfel, a procedat și tânăra mămică Oana Șveț. Aceasta a mers la o consultație la un centru cosmetologic din Bălți de pe strada Ștefan cel Mare, dar practic a devenit victima unor manipulări din partea specialiștilor de acolo.

PRIN MANIPULARE OFERĂ SERVICII DE COSMETOLOGIE

PRIN MANIPULARE OFERĂ SERVICII DE COSMETOLOGIE Femeile adesea sunt în goană după produse și proceduri care să le schimbe înfățișarea, de aceea apelează la serviciile unor saloane. Astfel, a procedat și tânăra mămică Oana Șveț. Aceasta a mers la o consultație la un centru cosmetologic din Bălți de pe strada Ștefan cel Mare, dar practic a devenit victima unor manipulări din partea specialiștilor de acolo.

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 21. August 2019

După o discuție de câteva minute tânăra a fost examinată de un specialist, care a anuțat-o pe Oana că are niște indicatori ai tenului și părului foarte triști.

Ulterior a urmat o ofertă din partea salonului, care în decurs de un an ar fi îmbunătățit indicatorii tinerei și desigur cu o reducere.

După refuzul Oanei a început o adevărată presiune cu scopul de a o convinge să semneze un contract pe un termen de un an.

Oana susține că a putut părăsi salonul după ce a lăsat contactele unor prietene.

Tânăra a decis să-și împartă experiența pentru ca alte tinere să nu cadă în aceiași capcană.

La postarea făcută pe pagina de facebook au reacționat mai multe doamne, care au trecut printr-o astfel de experiență.

 ,,Ei chiar nu se tem de Dumnezeu, aceleași vorbe mi le-au spus și mie. Soțul nu trebuie să știe, aveți nevoie de 2 4000 lei, dar facem reducere la 1 4000, numai azi, ,numai acum cât este medicul șef s.a.m.d Cînd le-am spus că cu 1 4000 lei dacă aș veni a doua zi sunt convinsă că m-ar primi, doamna mi-a spus că nu mă v-a primi. Și atunci am început să le fac si eu complimente, că  fac un bussines incompetent cu oameni care nu pot calcula diferența dintre venit și pierdere și așa am putut să ies din renumitul salon.

,, Mulțumim pentru informatie! Bine de știu , dar mai bine era și cu adresa concretă + denumirea salonului. Sper poliția să se autosesizeze cu cel putin verificarea situației.

Contactată telefonic, directoarea centrului de cosmetologie nu a dorit să comenteze situația, deoarece consideră că este o acțiune de defăimare a concurenților.  De asemenea a menționat că va verifica înregistrările video pentru a investiga dacă a fost un astfel de caz.

Cmentariile sunt închise