UN LICEUL DIN BĂLȚI ȘI-A SĂRBĂTORIT ANIVERSAREA DE 75 DE ANI

136

Fiecare instituție de învățământ din Bălți are propriul destin, propria poveste. Această istorie o are și Liceul  M. Lomonosov, care este unul dintre cele mai vechi din oraș. Peste 75 de ani de existență, și-a schimbat 8 nume și a trecut de la o școală primară la un liceu teoretic.

Dorințe bune, amintiri despre școala autohtonă, flori, dansuri și cântece – vacanța s-a dovedit a fi neobișnuit de sincer și cald.

Liceul Lomonosov a fost întotdeauna puternic prin tradițiile sale.Directoarea liceului  Valentina Ivanova și profesorii au scopul de  a rămâne în permanență printre cei mai buni. De-a lungul anilor acest liceu au absolvit 4.535 de studenți.

Bucuria aniversării cu profesorii și studenții a fost împărtășită de reprezentanții administrației locale. Oaspeții au venit la aniversare cu cadouri. Primarul din Bălți a decis să aducă în dar licului un echipament de bucătărie liceului.

GHENADIE ȘMULISCHII VICE- PRIMAR DE BĂLȚI

«Было принято решение купить вам для пищеблока технологическое оборудование. Электрическую плиту, духовку, пароконвектомат».

Totul începe cu școala, iar școala cu profesorii. Mulți dintre ei și-au dat munca mai bine de zeci de ani. Este vorba despre oameni talentați și energici.

În timpul sărbătorii, invitații s-au adresat Liceului Lomonosov cu  cele mai calde felicitări și urări de prosperitate și dezvoltare.

Бельцкий лицей отметил 75-летний юбилей

Бельцкий лицей отметил 75-летний юбилей

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 9. Dezember 2019

Cmentariile sunt închise