Un medic chirurg din Bălți răpus de COVID-19

97

Pierdere pentru sistemul medical din Bălți. A fost înregistrat primul deces din cauza COVID-19,  în rândul personalului medical în municipiu. Un medic chirurg endoscopist din cadrul spitalului din localitate a fost răpus de coronavirus la vârsta de doar 55 de ani.

Pacientul a fost internat la data de 25 aprilie în secția Reanimare a Spitalului Clinic Bălți în stare extreme de gravă, iar la câteva ore a fost transferat de urgență la Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

Despre decesul lui Igor Dorogoi au anunțat rudele într-o postare pe Facebook.

,,Încă o victimă- Medic chirurg endoscopist a pierdut lupta cu COVID la doar 55 de ani. Vom ramine cu durere in suflet dar cu amintiri frumoase de cel mai iubit Tata, Bunel si Sot.”- a scris fiul său.

Instituția medico-sanitară, unde Igor Dorogoi a activat aproape 30 de ani a venit cu un mesaj de condoleanțe către familia medicului.

,,Suntem alături în momentele grele prin care trece acum întreaga familie.  Îi vom purta recunoștință veșnică pentru devotamentul profesional, activitatea remarcabilă și dragostea față de cea mai nobilă profesie, de MEDIC!!!  Dumnezeu să îl odihnească  în pace!

Potrivit ministerului sănătății acesta este al 213 deces provocat de infecția de coronavirus. De asemenea, medicul din Bălți a devenit a 12-a victimă COVID-19 în rândul personalului medical din țară.

Medicul Igor Dorogoi, condus pe ultimul drum

Medicul Igor Dorogoi, condus pe ultimul drum

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 19. Mai 2020

Cmentariile sunt închise