VECEUL AUTOGĂRII DIN BĂLȚI INSPECTAT DE UN DEPUTAT

195

Mizeria din veceul Autogării din Bălți a ajuns în vizorul unui deputat din parlamentul Republicii Moldova. Vizita a fost efetuată în urma mai multor plângeri a vizitatorilor autogării, susține Arina Spătaru. Într-un video postat pe o rețea de socializare, aleasa poporului s-a arătat idignată de condițiile care le-a găsit acolo, mai exact de sistemul de ventilare care lipsește dar și de podeaua umedă pe care poate aluneca cineva.

VECEUL AUTOGĂRII DIN BĂLȚI INSPECTAT DE UN DEPUTAT

VECEUL AUTOGĂRII DIN BĂLȚI INSPECTAT DE UN DEPUTAT

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 21. August 2019

Angajații s-au arătat indignați că încăperea este filmată. Aceștea spun că dezordinea este făcută de persoanele care vin și nu știu să păstreze curețenia.

Spătaru a întrebat și unele persone care au mers la veceul în cauză ce părere au despre condițiile din încăpere.

Natalia, unul din fondatorii firmei care arendează veceul, afirmă că ei își îndeplinesc obligațiile, iar o reparație a încăperii va fi făcut atunci când vor avea bani. Cu toate că ei doar arendează spațiul, chltuelile pentru reparții sunt achitate din propriul buzunar.

Contactată telefonic de reporterul BTV, Arina Spătaru a menționat că în urma inspecției va înainte mai multe demersuri în adresa mai multor instituții abilitate pentru ca agentului economic care arendează spațiul să-i fie retrasă licența.

Cmentariile sunt închise