§ START ADMITERII LA UNIVERSITATEA DIN BĂLȚI - BTV

START ADMITERII LA UNIVERSITATEA DIN BĂLȚI

Începând cu data de 16 iulie, instituțiile de învățământ superior din țară, au dat startul admiterii pentru anul de studii 2018-2019. În curtea Universității de Stat,, Aleco Russo” din Bălți, la primele ore ale dimineții sau adunat peste 300 de doritori, pentru a depune cereri  de participare la concursul de admitere. Tinerii care intenţionează să-şi facă studiile la Universitatea  din  Bălți, pot alege una dintre cele 4  facultăţi. Taxele de studii variază între 4500 şi noua mii de lei. Viitorii studenți aleg specialitățile după propriul plac, dar și cele cu finanțare din buget.

Dacă unii sunt bine determinați în alegerea făcută și sunt siguri de rezultate, alții optează pentru mai multe specialități, pentru a se asigura că începând cu 1 septembrie î-și vor face studiile la vreo universitate.

Rezultatele intermediare vor fi anunțate în data de 21 iulie, iar din data de 25 iulie, în Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți, va continua Concursul repetat de admitere la Ciclul I – studii superioare de licență, pentru anul universitar 2018-2019, la locurile neacoperite, pentru toate formele de învățământ.

 

Comments

Comments are closed.