2 bărbați și-au pierdut viața în urma unui incendiu izbucnit într-o locuință din Bălți

Doi bărbați și-au pierdut viața în urma unui incendiu. Tragedia s-a produs astăzi 15 februarie într-o locuință din municipiul Bălți.  Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 06:46. Potrivit primelor informații o casă de locuit de pe strada Șevcenco nr.6 a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului pentru misiunea de stingere au fost trimise 3 echipaje de intervenție, care ajunse la fața locului au stabilit că ard bunurile materiale în interiorul unei camere cu suprafața de 16 metri pătrați.

Mergând în recunoaștere, pompierii au depistat pe patul din odaie cadavrele parțial carbonizate a doi bărbați, identitatea cărora urmează a fi stabilite.

Salvatorii au lichidat complet arderea la ora 9:04, reușind să salveze de flăcări restul locuinței.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite, însă pompierii nu exclud versiunea imprudenței în timpul fumatului.

În acest sens, IGSU îndemnă oamenii să respecte regulile antiincendiare și să evite fumatul în locuințe. Mai mult, o atenție sporită trebuie acordată utilizării surselor de încălzire și aparatelor de uz casnic.

Potrivit IGSU de la începutul anului în Republica Moldova au avut loc 256 de incendii în care și-au pierdut viața 24 de persoane, iar în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 78 situații de risc.

2 bărbațiau decedatcorpuri carbonizateincendiulocuințaБельцы
Comments (0)
Add Comment