”Steluța Bălțiului” și-a desemnat cîștigătorii

Cîntece și numai voie bună au răsunat în data de 3 și 4 decembrie la concursul tinerelor talente „Steluța Bălțiului” desfășurat în incinta Palatului Municipal de Cultură. La concurs au participat 31 de tineri, care au dat dovadă de talent și dragoste pentru cîntec.

Președintele juriului, viceprimarul de Bălți, Lilia Sava a urat succes tuturor și a menționat că în municipiul Bălți sunt copii talentați, capacitățile cărora trebuie să fie valorificate.

Pentru participanți concursul tinerelor talente „Steluța Bălțiului” este o posibilitate de a demonstra dragostea pentru cîntec, dar și o șansă de a realiza visul de a deveni vedetă.

Premiul Mare de 500 de lei a celei de-a 23-a ediție a concursul tinerelor talente „Steluța Bălțiului” i-a revenit colectivului Trio Premium de la Casa de Cultură “Flacăra”.

Pe locul I s-au clasat Visterniceanu Bogdana – Bianca la categoria 6-8 ani, Uliana Misterovskaia – categoria 9-11 ani, Irina Revenco la categoria 12 – 15 ani. Cebanu Valeriu a obținut locul I la categoria 16-25 de ani și s-a ales cu 2 premii la compartimentul muzică ușoară și cîntec popular. La final participanții au primit trofee, diplome și mențiuni.