MESAJUL PREMIERULUI BREGA CU OCAZIA SĂRBĂTORII NAŞTEREA DOMNULUI

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Premierul le dorește moldovenilor să fie mai buni la suflet și să întindă o mână de ajutor celor nevoiași.

Crăciunul este sărbătoarea la care ţin foarte mult pentru că îmi aminteşte de părinţi şi de momentele pline de lumină petrecute în sânul familiei. Şi acum, peste ani, mă încearcă aceleaşi emoţii şi dorinţe: de a sărbători Naşterea Domnului alături de cei dragi într-o atmosferă de linişte şi pace.

Este important, mai ales în astfel de momente, să fim mai buni la suflet, să nu uităm de cei mai trişti ca noi şi să le întindem o mână de ajutor.

În ajunul sărbătorilor de iarnă, vă doresc să aveţi parte de sănătate, prosperitate şi să aveţi mai multă încredere în ziua de mâine. Fie ca bucuria Crăciunului să vă inunde inimile, iar anul care vine să fie bogat în evenimente și ocazii fericite, atât pentru Dumneavoastră, cât și pentru toți cei dragi. Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!”