Redobândirea cetățeniei române – rapid, legal și fără nervi. JustConsult deschide filială la Bălți

Compania JustConsult, lider pe piața din Republica Moldova în acordarea consultanței juridice pentru redobândirea cetățeniei române, se extinde în nordul țării. Din 19 martie 2022, compania deschide la Bălți ce-a de-a doua filială regională.  Peste 300.000 de moldoveni au redobândit cetățenia română sau au perfectat acte cu JustConsult 

JustConsult oferă asistență la orice etapă în redobândirea cetățeniei române și perfectarea actelor românești. Compania activează din 2003, perioadă în care mai mult de 300.000 de moldoveni au beneficiat de serviciile sale.

În cadrul companiei activează aproximativ 80 de angajați – specialiști din domeniu juridic, vânzări, calitate, IT, transport, ș.a., care au capacitatea de a presta profesionist o gamă largă de servicii, legate de consultanță și mentenanță pentru redobândirea cetățeniei române și perfectarea actelor românești.

În același timp, JustConsult este unica companie din nișa pentru redobândirea cetățeniei române, înregistrată în calitate de operator de date cu caracter personal. Astfel, persoanele care ne încredințează actele sale au garanție 100% privind siguranța acestora.

Oferim servicii în strictă conformitate cu prevederile legale

„Moldova este o țară în care peste 1,3 mil. de moldoveni dețin cetățenia română sau au început procesul pentru redobândirea cetățeniei române. Acești cetățenii au nevoie, frecvent, de asistență juridică calificată, pentru a fi ghidați corect cum să parcurgă diverse etape, legate de colectarea sau perfectarea actelor. Redobândirea cetățeniei române este și un domeniu în care există multiple infracțiuni sau evaziuni, iar lipsa unor cunoștințe în domeniu, face ca foarte mulți cetățeni să fie mințiți sau să fie păgubiți de intermediari dubioși. JustConsult este o companie în care activează juriști și specialiști onești. Oferim servicii în strictă conformitate cu prevederile legale. Persoanele, care apelează la serviciile noastre pot fi sigure că toate procedurile sunt parcurse legal. Nu ocolim legea și nici nu recomandăm astfel de soluții. În plus, oricare persoană poate solicita telefonic sau prin intermediul site-ului o consultație gratuită la JustConsult privind procedurile legate de redobândirea cetățeniei române sau perfectarea actelor românești”, a declarat fondatorul și directorul JustConsult, Ion Guștiuc, anunțând deschiderea filialei din Bălți.

În cadrul filialei JustConsult din Bălți cetățenii vor beneficia de o gamă largă de servicii pentru redobândirea cetățeniei române:

 • Colectarea actelor de stare civilă, verificarea corectitudinii datelor și pregătirea dosarului pentru redobândirea cetățeniei române, conform rigorilor;
 • Programarea pentru depunerea dosarului în cadrul Autorității Naționale pentru Cetățenie din România;
 • Mentenanță pe parcursul aflării solicitantului în România;
 • Programare pentru depunerea jurământului de credință față de statul român;
 • Transcrierea actelor de stare civilă în registrele de stat ale României;
 • Perfectarea pașaportului românesc;
 • Perfectarea buletinului de identitate românesc;
 • Preschimbarea permisului de conducere moldovenesc în cel românesc;
 • Solicitarea alocațiilor pentru copii din partea României;
 • Obținerea atestatelor profesionale pentru șoferi;
 • Echivalarea diplomelor de studii și multe altele

JustConsult invită locuitorii din nordul țării să apeleze la serviciile oferite de către filiala din Bălți pentru redobândirea cetățeniei române – legal, rapid și fără nervi.

Pentru a obține o consultație gratuită, cetățenii pot să se înregistreze pe pagina web a companiei balti.justconsult.md sau printr-un apel la numărul de telefon 022 10 50 80.

 

dobândirea cetățeniei românefilială la BălțiJustConsult
Comments (0)
Add Comment