Trei vameși și doi polițiști de frontieră, reținuți, în urma perchezițiilor de la vama Leușeni, într-un dosar de corupție

Procurorii anticorupție, ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI, dar și Direcția Inspectare Efectiv a IGP au descins în această dimineață cu percheziții la punctul de control și trecere a frontierei de stat Leușeni.

Trei angajați ai Serviciului Vamal (SV) și doi polițiști de frontieră au fost reținuți marți, 8 februarie, în urma perchezițiilor efectuate de către procurorii din cadrul Procuraturii Anticorupție (PA) în comun cu ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție al MAI, ofițerii Direcției inspecție efectiv a IGPF și angajații Serviciului Vamal, la Punctul de Trecere a Frontierei de stat Leușeni.

Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Raisa Novițchi, purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră.

Potrivit PA, perchezițiile au fost efectuate în cadrul investigării faptelor de corupție comise de către unii vameși și polițiști de frontieră din Republica Moldova.

În cadrul măsurilor speciale de investigații efectuate au fost stabilite scheme de obținere ilicită a mijloacelor bănești.

angajatiar fi luat mitădoi polițiștipercheziții la vama Leușeniprocurorii anticorupțiereținuțitrei vameși
Comments (0)
Add Comment