Troleibuzele din Bălți sunt dezinfectate regulat la încheierea cursei

În municipiul Bălți s-a înregistrat primul caz de coronavirus în rândul taxatorilor. Acesta ar fi contractat infecția în timpul ce se afla în concediu, astfel nu a supus pericolului pasagerii, susține directorul întreprinderii. De asemenea acesta spune că toți angajații respectă cu strictețe normele elaborate de ministerul sanatatii.

Un taxator al întreprinderii municipale „Direcția de troleibuze Bălți” a fost diagnosticat cu coronavirus. Despre aceasta a anunțat directorul întreprinderii, Serghei Avramenco în cadrul ședinței la distanță a primăriei. De asemenea el a menționat, că la momentul infectării angajatul se afla în concediu și nu a contactat cu pasagerii.

Potrivit directorului întreprinderii de resort, angajații respectă cu strictețe, toate măsurile elaborate de Ministerul Sănătății și toate normele sanitare. Pentru o mai mare siguranță a pasagerilor, troleibuzele sunt dezinfectate cu o soluție specială, nu numai pe teritoriul depozitului, dar și în timpul zilei, la fiecare încheiere a cursei.

Amintim, că aflarea în transportul public fără mască de protecție este interzisă.

dezinfectareataxatortroleibuze