Un minor a fost reţinut de polițiști la scurt timp după ce ar fi răpit un automobil la Bălți

Polițiștii din Bălți au fost sesizați de un bărbat de 30 de ani, care a comunicat că i-a fost sustras automobilul de marca ,,Mercedes Vito”, pe care l-a parcat în curtea casei, astfel cauzându-i un prejudiciu material de peste 40 000 de lei.
Imediat polițiștii au dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală pentru a stabili locul aflării automobilului, dar și suspectul care a comis infracțiunea.
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, la scurt timp, suspectul a fost identificat, iar mașina a fost găsită abandonată pe o stradă din oraș.
Acesta s-a dovedit a fi un minor de 15 ani din municipiul Bălți, care nu este la prima abatere de la lege. Minorul anterior a mai comis infracțiuni similare, dar și de furturi.
La moment acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 192/1 CP ,,Răpirea mijlocului de transport” și art.186 CP ,,Furtul,, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 de lei sau închisoare de până la 4 ani.
furat un automobilminor reținutpe urme fiebințiБельцы
Comments (0)
Add Comment