Viceprimarul de Bălți a anunțat construcția complexelor sportive și reparația sălilor de sport

Viceprimarul de Bălți a anunțat construcția complexelor sportive în oraș și reparția sălilor de sport în unele instituții de învățământ – numărul 2, 13 și 7. Lucrările sunt programate pentru anul curent. 

Potrivit lui Grigorishin, un alt teren de sport în aer liber va apărea pe teritoriul gimnaziului nr. 14. Alte două terenuri, a căror construcție a început în 2019, vor fi finalizate în primăvara acestui an. Puteți practica acolo volei, fotbal, baschet și handbal.

Viceprimarul a amintit că în total sunt 22 de terenuri de sport abandonate.  După prăbușirea URSS, acestea au rămas de izbeliște.

Viceprimarul a precizat, că dezvoltarea sportului este o prioritate pentru autoritățile locale. În opinia sa, cât mai mulți copii ar trebui să fie încadrați în secții de sport gratuite, sau să se antreneze pe terenurile de sport din curtea casei.

Săptămâna trecută, la Bălți, a avut loc deschiderea unei noi săli de sport pentru boxeri. Aceasta este dotată cu aer condiționat, dușuri, podele profesionale. În curând va funcționa și o sală de fitness, situată în aceeași clădire.

Nicolae Grigorișinterenuri de sportviceprimarulБельцы