„Zarea Bălți” debutează în Divizia Națională

La data de 25 iulie, „Zarea Bălți” va debuta în sezonul Diviziei Naționale. Meciul va fi disputat pe stadionul orășenesc, la intrarea căruia a fost deja afișat panoul informativ. Echipa bălțeană va avea ca adversar jucătorii de la „Zimbru Chișinău”.

Partida se va disputa sîmbătă, cu începere de la ora 18:00. Amintim că meciul amical din data de 18 iulie, jucat cu echipa “Bucovina Cernăuți” s-a încheiat cu victoria fotbaliștilor bălțeni, scor de 2-0.

Anterior, în cadrul ședinței consiliului municipal de joi a fost discutată situația actuală a fotbalului bălțean, prin urmare și cîteva soluții pentru susținerea acestui sport prin diverse investiții. Deși, oamenii de afaceri au fost îndemnați nu o dată să participe la dezvoltarea fotbalului, doritori s-au dovedit a fi prea puțini.

La rîndul său, după numirea în funcție, primarul de Bălți, Renato Usatîi, și-a exprimat nu o dată dorința de a participa activ la rezolvarea acestei probleme, personal.

La meciul amical de sîmbătă a mai apărut un sponsor, care a menționat că este gata să investească în echipa bălțeana atîta timp cît va vedea efort și rezultate.

Comments (0)
Add Comment