Bilanțul de weekend: decese și numărul de infectări

Numărul decesor cauzat de COVID-19, a ajuns la un număr de 792 de persoane. Numai în weekend au fost înregistrate încă 13 cazuri de deces. Până la ora actuală în Republica Moldova numărul celor infectați cu noul tip de coronavirus a ajuns la 25362 de cazuri, dintre care 1561 în Transnistria. În total, 17942 persoane au fost tratate  de COVID-19.

La moment, 437 de persoane se află în stare gravă, dintre care 41 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată, 1196 de persoane au stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare.

Astăzi, a fost înregistrat decesul cu numărul 792 și este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, din raionul Șoldănești. Acesta a fost internat în Spitalul Clinic Republican pe 27 iulie. Pacientul suferea de insuficiență cardiacă și fibrilație atrială cronică.

În municipiul Bălţi momentan sunt 1 636 de cazuri confirmate de infectare cu COVID-19. Dintre care 1 260 de persoane s-au recuperat. Numărul deceselor la nivel local a urcat la 59 de persoane.  Încă 1540 de persoane se află sub supraveghere medicală.

Amintim că până pe 31 august în R.Moldova este instaurat regimul de urgență în sănătate publică.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture