Ucis de un pilon electric

Moarte cruntă pentru un bărbat în vârstă de 48 de ani din municipiul Chișinău. Acesta a fost ucis de către un pilon, care a căzut peste el, în timp ce aștepta în stație. Pilonul fusese doborât de o mașină.

Incidentul a avut loc pe strada Lunca Bâcului din capitală. Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, în urma impactului unui automobil de marca „Hyhdai” cu un pilon electric, acesta a căzut peste un bărbat de 48 de ani, care aștepta în stație. Bărbatul a decedat, iar alte cinci persoane, care se aflau tot acolo, s-au ales cu traumatisme și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul și pasagerul din mașină sunt în afara pericolului. Acesta și-a recunoscut vina, dar susține că de vină se face drumul, care nu era curățat de zăpadă. Pe de altă parte, martorii susțin că bărbatul circula cu viteză excesivă și s-a tamponat în pilon.

Circumstanțele și cauzele acestui accident sunt investigate de către organele de drept.

Другие новости

Комментарии закрыты.

Этот веб-сайт использует файлы cookie для улучшения вашего опыта. Мы предполагаем, что вы согласны с этим, но вы можете отказаться, если хотите. ПринятьУзнать больше

Hide picture