Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a înmânat Ordinul Republicii la București. Pentru cine a fost destinat?

Maia Sandu a înmânat doamnei Bran „Ordinul Republicii”, distincție de stat care i-a fost conferită soțului său, regretatul economist Paul Bran.

În cadrul vizitei oficiale,  efectuate la București, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat la finele acesteia cu doamna Florina Bran, conferențiar universitar și doctor în economie. Maia Sandu a înmânat doamnei Bran „Ordinul Republicii”, distincție de stat care i-a fost conferită soțului său, regretatul economist Paul Bran.

La finalul vizitei, am avut o întâlnire cu Florina Bran, conferențiar universitar și doctor în economie. Am solicitat întâlnirea pentru a-i înmâna doamnei Bran Ordinul Republicii, care i-a fost decernat soțului său, regretatul economist Paul Bran, pentru contribuția substanțială la formarea școlii de gândire economică din Republica Moldova. Profesorul Paul Bran a pus bazele Academiei de Studii Economice din Republica Moldova și a fost primul rector al ASEM”, se arată în mesajul președintei Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Menționăm faptul că Maia Sandu este una dintre absolventele Academiei de Studii Economice din Republica Moldova.

BucureștiMaia SanduOridinul Republicii MoldovaPaul Bran
Comments (0)
Add Comment