Kaufland a deschis un magazin la Bălți. Primul în nordul țării Ⓟ

136

De astăzi Kaufland mai accesibil pentru clienții din nordul țării. Rețeaua de retail din Germania și-a deschis cel de-al treilea magazin din Republica Moldova la Bălți. Acesta corespunde celor mai moderne standarde de design. Are o suprafață de 3900 m2 și o vitrină asistată cu o lungime de peste 40 m. Amplasat în strada strada Decebal 130 A, magazinul are o parcare cu capacitatea de 386 de locuri, stație de încărcare pentru automobilele electrice și un rastel pentru biciclete. Noul magazin oferă clienților o gamă largă de produse la cel mai bun raport calitate – preț.

Cristina Aramă PR manager Kaufland Moldova: ,,Am muncit mult și am investit mult, pentru a adduce oamenilor din capitala de nord a țării produse proaspete de calitate, servicii la cele mai înalte standarde și proiecte în comunitate.”

Kaufland Moldova asigură zilnic livrări de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, mezeluri, etc. Pe rafturile magazinelor veți găsi o gamă de peste 3700 de articole, achiziționate de la producători și furnizori locali.

Cristina Aramă PR manager Kaufland Moldova: ,,Este o prioritate pentru noi, din acest motiv am lansat și Campania ,,Proaspăt de acasă. Produs în Moldova” ,  care are drept scop de a promova producătorii locali.”

Pentru Kaufland protejarea mediului înconjurător este o prioritate, iar noul magazin din Bălți deține o instalație de climatizare ecologică -un sistem complex, modern, care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale. Datorită deschiderii magazinului Kaufland au fost create peste 100 de locuri noi de muncă în Moldova.

Iar pentru clienții, care vor să ia masa mai rapid, a fost amenajat un punct Grill, cu preparate gustoase, pregătite pe loc, disponibil între orele 9:00-21:30.De asemenea a fost instalat un aparat de reciclare TOMRA pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri, sticlă și doze de aluminium. Aparatul este de tip self-service și recompensează clienții care reciclează ambalajele cu un voucher de reducere ce poate fi folosit pentru anumite produse din cadrul promoțiilor din magazin.

Cristina Aramă PR manager Kaufland Moldova: ,,Clienții vor avea parte de multe surprize plăcute. Avem oferte și reduceri, speciale doar pentru ei.”

Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în opt țări. În planurile de extindere este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în Republica Moldova, precum și, construcția unui centru logistic propriu în decursul următorilor 10 ani.

Cmentariile sunt închise