3 medalii de aur pentru boxerii bălțeni Bălți La Orhei a avut loc Campionatul Moldovei de Box

În perioada 8-11 iunie, orașul Orhei a găzduit Campionatul Moldovei de box în rândul studenților din instituțiile de învățământ, la categoria de vârstă de 13 și 14 ani. La turneu au participat aproximativ 140 de boxeri reprezentând 18 echipe din diferite regiuni ale țării. În clasamentul general al echipelor, boxerii de la Chișinău au ocupat locul întâi, iar bălțenii locul 2. Tinerii s-au întors cu 3 medalii de aur și 4 de bronz. După cum a remarcat Igor Cernencov, antrenorul echipei ,,B. Petuhov”, sportivii au reușit să obtină victoria datorită antrenamentelor frecvente.

Bălțenii care au câștigat medalii de aur: Vladimir Grosu, la categoria de 44 kg, Daniil Guranda – 50 kg și la cea de 70 kg – Ian Iavrovschii. Daniil Guranda a obținut premii la turneele internaționale desfășurate în Belarus și Ucraina.

Potrivit antrenorilor școlii de box din Bălți, acest campionat este o selecție și va ajuta la formarea echipei naționale a Moldovei, care va participa la Campionatul European, care va avea loc în perioada 10-20 august în Bosnia și Herțegovina.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture