A fost desemnat noul şef al ÎS „Calea Ferată din Moldova”

Noul administrator al Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova” a fost  desemnat Oleg Tofilat, care a deținut funcția de consilier al prim-ministrului în domeniul transporturilor și infrastructurii, transmite MOLDPRES.

„În rezultatul desfășurării concursului pentru ocuparea funcției vacante de administrator al ÎS „Calea Ferată din Moldova” (CFM), Consiliul de administrație al întreprinderii a desemnat în calitate de învingător al concursului candidatul nr. 4 –  Oleg Tofilat”, indică un comunicat al CFM.

În prezent, Tofilat este consilierul prim-ministrului interimar Aureliu Ciocoi pentru probleme în sectorul transporturilor și infrastructurii, însă a fost numit în funcție de ex-premierul Ion Chicu, în februarie 2020. Anterior a activat în calitate de expert internațional în transporturi și administrație publică, a fost șef al serviciului de audit intern din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, iar în 2015 a fost promovat în funcția de secretar de stat. Candidatul la funcția de administrator al CFM și-a început cariera la ÎS CA „Air Moldova”, în 1999.

Foto: facebook.com/revista.profit/photos.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture