A fost publicată lista câștigătorilor Loteriei Fiscale. 100 de moldoveni vor primi câte 1.500 de lei

Ediția specială I a concursului „Loteria Fiscală” dedicată sărbătorilor de Paști, care s-a desfășurat pe parcursul lunii aprilie, s-a finalizat. Astfel, au fost desemnați cei 100 de câștigători care vor primi câte 1.500 de lei, pe card. Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în maximum 10 zile după publicarea listei.

Lista câștigătorilor o puteți vedea aici: Lista Cistigatorilor Editie… by LiliaStrîmbanu on Scribd

Potrivit cadrului de reglementare aprobat prin Hotărârea de Guvern nr.657 din 17 decembrie 2019, fiecare cetățean, care a împlinit vârsta de 18 ani, devine automat participant la „Loteria fiscală” dacă deține un card bancar de la orice bancă licențiată în Republica Moldova și achită orice cumpărătură sau serviciu cu cardul în valoare mai mare de 30 lei.

Amintim că la 30 ianuarie, Serviciul Fiscal de Stat a lansat o loterie cu premii în valoare de un milion de lei, pentru toți cetățenii Republicii Moldova care efectuează plăți prin intermediul cardului bancar. Câștigătorii vor fi desemnați trimestrial, în fiecare trimestru fiind alocate 175 de premii a câte 1.000 de lei. Totodată, au fost planificate și 2 ediții speciale – prima de Paști și a doua – cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Iată și lista celor 175 de moldoveni care au câștigat câte 1.000 de lei la prima etapă a Loteriei Fiscale.

Sursa: unimedia.info

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture