А furat ciocolate de 33€ dintr-un supermarket. Un moldovean a ajuns la poliție, în Italia

Un moldovean a ajuns la poliție, în Italia, pentru că a furat ciocolate de 33€ dintr-un supermarket. S-a întâmplat în data de întâi aprilie, într-un magazin din Torino.

Presa din Italia scrie că poliția a fost chemată după ce paznicul magazinului ar fi observat cum moldoveanul bagă câteva ambalaje cu dulciuri în geantă, iar altele le ascunde sub cămașă. Ulterior acesta s-ar fi îndreptat spre rafturile cu alcool, însă văzând că angajatul magazinului este cu ochii pe el, acesta a trecut pe lângă casă, încercând să fugă din supermarket.

Acesta a fost însă reținut de polițiști. Oamenii legii din Italia au stabilit că hoțul este un bărbat de 36 de ani, originar din Republica Moldova. Acesta a fost reținut și este cercetat penal pentru tentativă de furt.

Tot presa italiană scrie că, anterior, moldoveanul a mai fost cercetat în Italia pentru furturi din magazine. Investigațiile continuă.

Sursa: echipa.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture