A RENUNȚAT LA COLECȚIA SA DE VINILURI PENTRU UN GEST CARITABIL

142

Chiar dacă este la 3000 km distanță de țară a reușit să aducă zâmbetul pe fețele unor copii din localitatea sa de baștină. O tânără din Moldova a vândut mai multe bunuri în scop caritabil. Cu o lună  în urmă Inga Vladimir a renunțat la colecția sa de viniluri, iar acum s-a împărtășit cu frumosul rezultat în urma vânzărilor. Astfel în ajun de noul an școlar 3 elevi au avut parte de o surpriză.

O tânără, originară din Sîngerei a decis să aducă zîmbetul pe fețele unor copii din aceiași localitate. Inga Vladimir este stabilită de câțiva ani peste hotare, iar în această vară a revenit într-o mică vacanță în Moldova. Văzând cu câte probleme se confruntă oamenii de aici a decis să facă un gest de binefacere. Tânără a renunțat la câteva colecții și bunuri pentru a colecta bani pentru procurarea unor lucruri necesare pentru o familie din Sîngerei. Inga a reușit să-și vândă cele 2 colecții de peste 80 de viniluri și cea de lingurițe și alte lucruri. Din suma încasată în urma vânzării acestora s-au procurat haine, birotică și ghiozdane pentru 3 copii dintr-o familie social vulnerabilă. Deși tânăra este plecată din nou din țară, părinții acesteia au dedicat o zi acestor copii pentru cumpărături, iar spre final au avut parte de o cină și de distracții.

”Ghiozdanul bucuriei” a ajuns la destinație! Actul de caritate pe care mi l-am propus să-l realizez, o lună în urmă, a reușit. Și, întrucât lansarea actului de binefacere a coincis cu perioada de pregătire a copiilor pentru școală, am decis să ofer un sprijin anume acestui scop, astfel 3 copii (cl.I-a, IV-a și VI-a) dintr-o familie monoparentală, defavorizată și social-vulnerabilă din or. Sîngerei au fost asigurați cu tot ce este necesar pentru a merge la școală: uniforme școlare, ghiozdane, rechizite, încălțăminte și îmbrăcăminte, fapt ce le va permite să se bucure pe deplin de dreptul de a învăța. În”Ghiozdanul bucuriei” am pus și alte lucruri pe care și le-au dorit de mult timp acești copii: o minge de fotbal, 2 palete de tenis și alte jucării utile unui copil de vârstă școlară mică. Părinții mei au dedicat o zi acestor copii, mergând cu ei la cumpărături, iar în final oferindu-le un prânz și dulciuri care le-au dublat bucuria zilei. Eu, fiind la 3 000 km distanță de Moldova nu am putut să fiu cu Mihaela, Gheorghiță și Ionel în această zi, dar cu siguranță îi voi vizita neapărat la prima venire în țară. Din spusele părinților, am înțeles că am ajutat niște copii cuminți și educați, chiar dacă soarta este nemiloasă cu ei. La debut de an școlar le urez succese la învățătură, izbândă, curaj și multă sănătate. De asemenea, aduc mulțumiri companiei Victor Transport Anglia Scotland pentru implicarea în acest act de caritate, inclusiv prin transportarea gratuită a donațiilor trimise în Moldova.

A scris tânăra pe pagina sa de facebook. Acum Inga a lansat o strângere de fonduri pentru a ajuta o familie monoparentală, în ajunul sărbătorilor de iarnă.

A RENUNȚAT LA COLECȚIA SA DE VINILURI PENTRU UN GEST CARITABIL

A RENUNȚAT LA COLECȚIA SA DE VINILURI PENTRU UN GEST CARITABILChiar dacă este la 3000 km distanță de țară a reușit să aducă zâmbetul pe fețele unor copii din localitatea sa de baștină. O tânără din Moldova a vândut mai multe bunuri în scop caritabil. Cu o lună în urmă Inga Vladimir a renunțat la colecția sa de viniluri, iar acum s-a împărtășit cu frumosul rezultat în urma vânzărilor. Astfel în ajun de noul an școlar 3 elevi au avut parte de o surpriză.

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 30. August 2019

Cmentariile sunt închise