Accident tragic la Drochia. În urma impactului, ambii frați au decedat pe loc

Conducătorul mijlocului de transport a pierdut controlul ghidonului și s-a tamponat într-o placă din beton.

0
Accident tragic la Drochia , noaptea trecută în jurul orei 23.00 la ieșire din satul Chetrosu, doi frați și-au pierdut viața. Motocicleta de marca „Haojing 200” fără numere de înmatriculare, era condusă de un minor de 16 ani, care avea ca pasager pe fratele său de 14 ani, ambii locuitori ai satului Șuri din același raion, se arată în comunicatul emis de IP Drochia.
Din cauza nerespectării vitezei de deplasare, conducătorul mijlocului de transport a pierdut controlul ghidonului și s-a tamponat într-o placă din beton. Astfel în urma impactului, ambii minori au decedat pe loc.
Menționăm faptul că minorul de 16 ani nu deținea permis de conducere, iar mijlocul de transport aparținea unor rude. Polițiștii urmează să stabilească dacă motocicleta a fost transmisă minorilor sau aceștia ar fi luat-o fără permisiunea proprietarului. În contextul dat ,oamenii legii  din nou îndemnam respectuos, părinții să-și supravegheze copiii!
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture