Accident grav pe traseul Chișinău-Hîncești cu implicarea a trei mașini: Două persoane, transportate la spital

Accident grav pe traseul Chişinău-Hînceşti. Trei automobile s-au ciocnit violent, iar în urma impactului doi dintre șoferi au fost transportați la Institutul de Urgentă din Capitală, după ce au suferit mai multe traumatisme, scrie cotidianul.md

Ofiţera de presă a IGP, Silvia Vetcu, a comunicat pentru Cotidianul.md că accidentul s-a produs în jurul orei 10:15, pe traseul R-3 Chișinău-Hînceşti, km 12, în preajma satului Sociteni din raionul Ialoveni.

Impactul a avut loc între trei maşini – un Mercedes-Benz Sprinter, o KIA Sorento şi un Nissan Juke. În urma accidentului au avut de suferit diferite traumatisme conducatorii auto de model Kia Sorento si Nissan Juke, fiind transportați la Institutul de Medicină Urgentă.

În toate trei autovehicule nu se mai aflau nimeni în afară de conducătorii auto. Poliția se află la fața locului și documentează cazul.

Dmitrii Cernioglo/facebook

Sursa: cotidianul.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture