Primăria a publicat graficul de dezinfectarea a terenurilor de joacă și de sport

Autoritățile din Bălți, vor continua dezinfectarea orașului, care are loc și pe timp de noapte. Astfel pentru următoarea perioadă pe site-ul primăriei a fost publicat un grafic. Prin aceste măsuri administrația locală speră ca numărul de îmbolnăviri din oraș să se mențină unul mic comparativ cu alte localități din țară.

Primăria orașului Bălți a publicat graficul de dezinfectare a terenurilor de joacă și de sport, planificate pentru zilele următoare. Pentru a afla detalii puteți accesa site-ul oficial balti.md. Marea Dezinfectare are loc pentru a nu permite răspândirea infecției de coronavirus. Autoritățile locale cred că dezinfectarea transportului public, scărilor de bloc, stațiilor auto, drumurilor și spațiile publice împreună cu autoizolarea populației vor da rezultate pozitive.

Amintim că, dezinfectarea la Bălți a început prin dispoziția Comisie pentru Situații Excepționale din 15 martie. Dezinfectarea se face cu soluții speciale. Aceasta omoară aproape toți virușii patogeni și bacteriile. Lucrările au loc chiar și pe timpul nopții.

dezinfectareagraficulprimariaterenuri de joacă și de sport