Vindeau pastile Ecstasy expediate din Germania. Organizatorul grupării este un deținut al Penitenciarului Cricova

Și-a pus pe roate o afacere cu droguri chiar de după gratii. Este vorba despre un deținut al Penitenciarului nr.15 Cricova, care împreună cu un grup de 5 persoane comercializau droguri de tip pastile Ecstasy și Subutex. În luna noiembrie – decembrie, oamenii legii sub acoperire au efectuat o achiziție de control, fiind procurate 500 de  pastile Ecstasy.

Totodată poliția capitalei a identificat locurile de păstrare a drogurilor, precum și a tuturor persoanelor implicate în afacerea ilegală. 

Au fost reținute cinci  persoane, cu vârsta cuprinsă între 17 și 35 ani,  originare din raionul Cantemir. Minorul avea rolul de distribuitor al drogurilor, ceilalți complici acționau la indicația organizatorului (asigurau transportarea, depozitarea drogurilor, etc.) 

Organizatorul și liderul grupării infracționale s-a dovedit a fi un deținut, care își ispășește pedeapsa pentru comiterea unor infracțiuni similare. 

 Înurma măsurilor speciale, poliția a ridicat peste 5000 de pastile Ecstasy și Subutex, valoarea cărora este estimată la peste 2 milioane de  lei, o pastilă fiind comercializată între 250 și 500 de lei.

Drogurile erau expediate de către un alt membru al grupului  din țările Uniunii Europene, la moment stabilit temporar cu domiciliul în Germania.  

Cei patru suspecți au primit mandat de arest pe un termen de 30 zile. 

Dacă  le va fi demonstrată vinovăția, aceștia  riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

5 persoane500 de pastiledeținutexpediate din GermaniaGermaniagrupareaorganizatorulpastile Ecstasypenitenciarul nr.15 Cricovapolițiareținutevindeau
Comments (0)
Add Comment