Aproape 200 de zboruri de pe aeroporturile din Moscova au fost anulate

Aproape 200 de zboruri au fost anulate din cauza ceții. Situația s-a creat pe unul dintre cele mai mari aeroporturi din Rusia. Centrul hidrometeorologic rus a anunțat nivel galben de pericol meteorologic.

0

Ceața a dat bătăi de cap mai multor persoane care au avut planificate zboruri pentru astăzi. Pe 2 noiembrie, 177 de zboruri au fost anulate sau întârziate pe aeroporturile din Moscova: Vnukovo, Șeremetyevo și Domodedovo. De vină ar fi ceața abundentă.

Potrivit Ria Novosti, marți, ora 10.07, ora Moscovei, 47 de zboruri au fost întârziate din aeroportul Vnukovo și patru au fost anulate. De pe  aeroportul Domodedovo – 56 de zboruri au fost întârziate, 15 au fost anulate. Între timp pe aeroportul Șeremetyevo 40 de zboruri sunt așteptate, iar altele 15 sunt anulate. Ceața s-a format deasupra Moscovei și regiunii Moscovei cu o noapte înainte. Centrul hidrometeorologic a stabilit cod  galben de pericol meteorologic ( vremea este potențial periculoasă).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture