BBC: Cel mai mare oraș din Kazahstan, Almaty, arată ca unul dintr-un film despre apocalipsă

0

Cel mai mare oraș din Kazahstan, Almaty, arată ca unul dintr-un film despre apocalipsă. O spune reporterul BBC care a ajuns în locul unde au avut loc protestele soldate cu zeci de morți și sute, poate chiar mii de răniți. „Mirosul de vehicule arse este încă în aer. Pe stradă sunt puțini oameni, multora le este prea frică să iasă din casă”, spune jurnalistul.

Reporter BBC: Armata și poliția blochează locuri cheie din oraș, care a fost punctul central al protestelor la nivel național împotriva guvernului.

Când ne-am apropiat de soldații din piața centrală, aceștia au strigat la noi și au tras focuri de armă în aer, avertizându-ne să nu ne apropiem, scrie zdg cu referire la Digi.

O mare parte a pagubelor se află în jurul pieței centrale unde protestatarii au început demonstrațiile împotriva autorităților.

Nu am văzut semne de proteste vineri, doar câțiva oameni care s-au adunat în apropierea clădirilor distruse, pentru a face fotografii cu telefoanele. Dar am putut auzi încă împușcături și explozii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture