Bombardamentele continuă: Mai multe explozii au avut loc la Odesa

0

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat, joi dimineața, o operațiune militară specială în Ucraina. Imediat după anunțul său, mai multe explozii au început să se audă în orașele ucrainene Kiev, Harkov sau Odesa, precum și în estul țării. Operațiunea militară a Rusiei este una complexă, cu atacuri de artilerie, aeriene și de pe mare, scrie tv8.md

La Odesa, au mai fost câteva explozii, au fost lovite unități militare. Au fost mai multe explozii care s-au auzit în diferite părți ale orașului. Clădirile de locuințe tremură de vibrații.

După cum a spus un localnic pentru UNIAN, el vede fum negru ridicându-se în apropierea pieței industriale de la kilometrul 7.

După cum se precizează în sediul regional al Serviciului de Stat de Urgență, a avut loc o explozie pe strada Promyshlennaya, unde este staționată o unitate militară.

O explozie a fost înregistrată pe șinele de cale ferată în zona în care se afla una dintre echipele de salvare (Zastava-2).

Voluntarii au spus că este nevoie urgentă de donatori de sânge.

În Chuguev, un copil a fost ucis în urma bombardării unei clădiri cu cinci etaje. Salvatorii au evacuat 15 locuitori din casa incendiată. Sunt răniți. Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al Serviciului de Stat de Urgență.

La momentul sosirii salvatorilor au luat foc balcoanele apartamentelor de la etajele doi și trei, precum și un apartament de la al patrulea. Suprafața totală a incendiului a fost de aproximativ 100 de metri pătrați.

„Un băiat minor a murit în urma exploziei. Sunt răniți. Salvatorii au evacuat 15 locuitori din casa incendiată”, au raportat autoritățile.

Potrivit salvatorilor, la ora 09:50 a avut loc localizarea incendiului, iar în prezent, lichidarea acestuia continuă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture