Cei doi suspecți pe cazul omorului din satul Corjeuți, raionul Briceni au fost reținuți noaptea trecută

Oamenii legii au apreciat implicarea cetățenilor în acest caz, care au furnizat colegilor noștri, informații importante după postarea secvenței video și informației de căutare.

0
 Doi suspecți privind cazul omorului din satul Corjeuți, raionul Briceni au fost reținuți noaptea trecută de către oamenii legii. Astfel în urma măsurilor operative întreprinse de către angajații Inspectoratului Național de Investigații al IGP în conlucrare cu Inspectoratul de Poliție din Briceni, sub conducerea Procuraturii Briceni și cu suportul BPDS„Fulger”, cei doi au fost reținuți noaptea trecută, se arată în comunicatul emis de Poliția Republicii Moldova.
Este vorba de doi frați cu vârstele de 39 și 41 de ani, unul dintre ei anterior judecat tot pentru omor și a ieșit la libertate în 2019. Motivul crimei fiind un conflict mai vechi cu victima.Mai mult ca atât potrivit informațiilor operative deținute, cei doi intenționau, astăzi dimineață, să părăsească Republica Moldova.
Reamintim faptul că cei doi, la 17 octombrie curent, au pătruns în curtea gospodăriei victimei de 34 de ani, având intenția de a omorî bărbatul, l-au împușcat, victima a decedat pe loc.Oamenii legii au apreciat implicarea cetățenilor în acest caz, care au furnizat colegilor noștri, informații importante după postarea secvenței video și informației de căutare.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture