Crima de la metroul din Bucureşti: O tânăra de 25 de ani, ucisă

Marţi, 12 decembrie, seară, în staţia de metrou Dristor 1, în Bucureşti, o femeie a împins-o pe tânăra de 25 de ani, pe linia de metrou. Aceasta a murit în urma impactului cu trenul, relatează romaniatv.net.

Anchetatorii au refăcut firul evenimentelor, când o tânără de 25 de ani, din Craiova a fost împinsă, aparent fără motiv, în fața metroului. Suspecta, o femeie de 36 de ani, a fost reținută, dar a refuzat să-și motiveze gestul, scrie digi24.ro.

Totul a fost surprins de camerele de luat vederi din stația de metrou Dristor 1, unde s-a produs incidentul, în jurul orei 20.00. Nu era multă lume pe peron, iar martorii nu au putut oferi multe detalii la audierile la Poliția Capitalei.

Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că principala suspectă ar fi pândit momentul când victima, tânăra de 25 de ani, nu era foarte atentă, se uita în telefon, și ar fi împins-o de pe peron pe șinele de la metrou în momentul în care trenul se apropia de stația Dristor 1.

Tânăra ar fi încercat să urce înapoi pe peron, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul și ar fi izbit-o practic de metroul care tocmai intra în stație.

Femeia, care a fost prinsă după câteva ore, s-ar fi recunoscut în imaginile filmate de camerele de supraveghere, însă nu a oferit nicio explicație pentru gestul său, nici nu l-a recunoscut, nici nu l-a negat.

Suspecta a fost reținută pentru 24 de ore și va fi dusă în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. Va fi, de asemenea, supusă unei expertize medicale, pentru că anchetatorii trebuie să stabilească dacă femeia avea sau nu discernământ în momentul comiterii crimei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture