CSM a suspendat din funcție un judecător, recent reținut, la cererea lui Robu

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a venit cu o nouă solicitare către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

0

De această dată, ultimul a venit cu un demers în privința suspendării din funcție a unui judecător, transmite  unimedia.info. Demersul dat a fost examinat cu ușile închise. Mai mult decât atât , numele judecătorului vizat nu a fost anunțat.

În urma deliberărilor CSM a decis să admită sesizarea lui Robu. Astfel, judecătorul va fi suspendat din funcție. Reamintim faptul că acum 2 săptămâni, procurorii au descins cu percheziții în biroul de serviciu, în mijloace de transport, dar și în alte locații ce aparțin judecătorului Alexandru Gheorghieș. Iar la începutul lunii, o altă magistrată a fost percheziționată la acordul CSM.

Menționăm faptul că ieri, 29 noiembrie, în urma solicitării procurorului general interimar, Dumitru Robu, de a porni urmărirea penală și efectuarea percheziției în privința unui judecător a fost amânată de membrii CSM de două ori.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture