Doliu în Sîngerei: Copila de 13 ani a fost petrecută pe ultimul drum

0

Mihaela, minora de 13 ani din orașul Sîngerei care a decedat subit, după o oră de educație fizică, a fost petrecută pe ultimul drum. Rudele, colegii, profesorii, dar și locuitorii au venit să-și ea rămas bun de la fetiță. Într-un filmuleț video, primarul localității menționează că Sîngereiul este îndurerat de tragedie: ,,Se îneacă în lacrimi orașul nostru. Tragedia aceasta o trăim cu toții împreună.”

Cortegiul funerar a trecut prin fața Liceului Teoretic ,,Olimp”, unde a învățat copila. Pentru aceasta răsunat un ultim sunet de clopoțel.

O elevă de 13 ani a murit după ce a fost lovită cu mingea în cap, la o oră de eucație fizică. Treagedia a avut loc acum 3 zile la o instituție de învățământ din Sîngerei. Oamenii legii au fost sesizați  pe 14 decembrie, de Spitalul Raional Sângerei. Medicii au explicat că o minoră de 13 ani, s-a adresat la spital după ce ar fi fost lovită în cap cu o minge la lecția de educație fizică.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture