Drumarii au intervenit pe traseele unde a fost necesar în urma ninsorilor de azi

Unitățile teritoriale SA “Drumuri” au executat astăzi pe traseele publice naționale intervenții operative de combatere a lunecușului, în regiunile unde a fost necesară implicarea acestora. Asta după ce pe parcursul zilei, pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat precipitații sub formă de ninsoare, starea părții carosabile a unor sectoare de drum devenind umedă și lunecoasă, transmite MOLDPRES cu referire la Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

Procesul tehnologic s-a desfășurat cu utilizarea a 51 de utilaje speciale și antrenarea a 74 de muncitori rutieri în raioanele Fălești, Cantemir, Leova, Briceni, Ocnița, Nisporeni, Rezina, Glodeni, Râșcani, Florești, Soroca, Șoldănești, Strășeni și Ungheni. „În prezent, circulația rutieră pe traseele naționale se desfășoară în condiții de siguranță, lucrările de patrulare și combatere a lunecușului continuă”, indică ASD, scrrie moldpres.md.

Administratorii drumurilor monitorizează în permanență toate sectoarele periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată rapid.

Conform meteorologilor, în următoarele 24 de ore, în ţară se așteaptă până la 10 grade de căldură, ziua, şi până la 4 grade Celsius sub zero, noaptea. Precipitații sub formă de ploaie sunt prognozate în special pentru regiunea de sud.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture