Dumbrăvenau: 214 persoane infectate cu coronavirus sunt în stare gravă, iar 17 sunt la respirație asistată

214 persoane din Republica Moldova infectate cu coronavirus sunt în stare gravă, iar 17 dintre ele sunt la respirație asistată: 10 la Institutul de Medicină Urgentă și 7 internate la Spitalul Republican. Declarația a fost făcută de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăvenau, în cadrul briefingului matinal din 24 aprilie. Pe parcursul zilei de ieri au fost externate alte 94 de persoane.

Viorica Dumbrăveanu a precizat că în Republica Moldova au fost înregistrate 139 cazuri de import și 2787 de cazuri de coronavirus cu transmitere locală. În stânga Nistrului sunt confirmate 338 de cazuri.

În total, din 7 martie până în prezent, în Republica Moldova au fost testate pozitiv 2926 de persoane, inclusiv 757 de lucrători medicali. S-au însănătoșit 755 de pacienți, iar 80 au decedat. Printre victime sunt și 5 lucrători medicali.

Sursa: newsmaker.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture