Elevii și studenții din Rusia vor asista la o lecție deschisă despre „misiunea de eliberare din Ucraina” și „pericolul NATO”

0

Ministerul Educației din Rusia a impus o lecție deschisă despre „misiunea de eliberare din Ucraina” și „pericolul NATO”.  Aceasta va fi intitulată „Apărătorii păcii”, în care adolescenții vor primi informații despre „misiunea de eliberare în Ucraina” și de ce a fost aceasta necesară. Lecția va fi difuzată pe 3 martie la ora 12:00, ora Moscovei, transmite agora.md. 

Acest lucru a fost raportat în rețelele sociale ale Ministerului Educației al Federației Ruse.

Adolescenților li se va spune „ce pericol prezintă NATO” și de ce „Rusia a venit în apărarea populației civile din Republicile Populare Donețk și Lugansk”.

De asemenea, Ministerul Educației al Federației Ruse transmite că lecția va ajuta la „deosebirea adevărului de minciună în fluxul imens de informații, fotografii și videoclipuri care copleșesc internetul”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture