Femeia din Soroca a învins lupta cu COVID-19. Mesaj pentru Chicu și Țîrdea

Femeia originară din Soroca, care a povestit despre problemele și indiferența cu care sunt tratați pacienții de COVID-19 s-a însănătoșit, iar astăzi a fost externată. Aceasta a plasat pe profilul său un filmuleț video în care se adresează autorităților. Aceasta vine cu un răspuns la cele spuse de premierul Ion Chicu și deputatul Bogdan Țîrdea.

,, Uitați-vă domnule Chicu, mă duc acasă. Vedeți ce sunt de glamuroasă, câte pachete am.” – este mesajul Veronicăi Suveica, originară din Soroca. Femeia a învins infecția de COVID-19, iar astăzi a fost externată. Aceasta a mulțumit tuturor mediclor pentru munca enormă pe care au depuso pentru a o trata. În același timp aceasta a venit cu o reacție la declarațiile lui Bogdan Țîrdea și Ion Chicu despre ,, live-urile glamuroase”.

,,Eu,  astăzi ies! Las în urma mea spitalul. Mă duc acasă. Luni am fost testată negativ la infecție. Am mai stat 2 zile cu cpilul, a avut febră. A fost și el testat negativ și plecăm acasă. Uitați-vă domnule Chicu, mă duc acasă, vedeți ce-s glamuroasă. Uitați-vă câte pachete. Și domnului Țîrdea îi arăt. Domnul Țîrdea, am văzut că mi-ați făcut o postare. Mulțumesc, sunt foarte importantă pentru dvs., dar să știți că eu lucrez cu salariu de 1.800 de lei. Să vă fie rușine pentru minciuni. Sunt de acord să mă schimb măcar pentru o lună cu salariu dvs. Am doi copii bolnavi. Unul suferă de astm, iar altul de intoleranță la gluten și eu lucrez cu 1.800 de lei. Să vă fie rușine”

Femeia a mai spus că medicii muncesc la limită pentru a face față tuturor dificultăților.

La final femeia a îndemnat toți cetățenii să arate ce se întâmplă de fapt, în țara noastră. Reamintim că la începutul lunii aprilie,  femeia originară din Soroca, care a fost diagnosticată cu COVID-19, a făcut un filmuleț video unde a povestit oamenilor cum este tratată de asistentele medicale. Ulterior, prim ministrul Ion Chicu a spus că acest live a fost unul glamuros.

Potrivit presei locale, în Spitalul Raional Soroca sunt internați circa 100 de pacienți cu coronavirus. Potrivit medicilor soroceni, încă 18 pacienți tratați de coronavirus urmează să fie externați în timpul apropiat.

Femeia din Soroca a învins lupta cu COVID-19. Mesaj pentru Chicu și Țîrdea

Femeia din Soroca a învins lupta cu COVID-19. Mesaj pentru Chicu și Țîrdea,, Uitați-vă domnule Chicu, mă duc acasă. Vedeți ce sunt de glamuroasă, câte pachete am”, – este mesajul Veronicăi Suveica, originară din Soroca

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 24. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture