(Foto) Agenții economici din Vadul lui Vodă – verificați de polițiști cu Kalaşnikov, dacă respectă măsurile de profilaxie

Agenții economici din Vadul lui Vodă sunt verificați de polițiști înarmați cu Kalaşnikov АКМС și АКС-74, dacă respectă măsurile de profilaxie. Reportera tv8.md Viorica Tataru a surprins astăzi, 2 august, un asemenea caz, într-o cafenea.

Foto: Viorica Tătaru, tv8.md

Din imagini se poate vedea un grup mixt format din polițiști și ofițeri din Brigada de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”. Ultimii erau înarmați cu АКМС și АКС-74 și aveau asupra lor balonașe cu gaze lacrimogene.

Foto: Viorica Tătaru, tv8.md

Oamenii legii au spus reporterei că verifică dacă atât agenții economici, cât și vizitatorii zonelor de agrement respectă măsurile de profilaxie. După ce au fost filmați de către jurnalistă, polițiștii au părăsit localul.

Foto: Viorica Tătaru, tv8.md

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Alina Zbancă, ne-a spus că intră în atribuțiile angajaților instituției de a verifica dacă cetățenii respectă măsurile de profilaxie, în zonele de agrement.

Cât ține de faptul că cei de la „Fulger” erau înarmați, purtătoarea de cuvânt ne-a spus că angajații nu au încălcat legea și au fost echipați în conformitate cu Regulamentul de activitate.

Sursa: tv8.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture